Fox William Mulder

Mulder az FBI ügynöke, aki Oxfordban végzett pszichológusként, ahol írt egy dolgozatot a Sorozatgyilkosok és az okkult jelenségek kapcsolatáról. Angliai tanulmányait befejezve visszatért az Egyesült Államokba, ahol az FBI kötelékeibe lépett, és a gyilkossági csoport egyik legjobb analitikusává vált.

Az FBI-nál elért sikerei lehetővé tették, hogy olyan esetekkel foglalkozzon, amelyek érdekelték. Ezt követően beleásta magát a paranormális, UFO tevékenységgel és okkultizmussal foglalkozó akták gyűjteményébe, az ún. X-aktákba.
Érdeklődése az UFO tevékenységek iránt egy gyermekkori élményére vezethető vissza, amikor 12 évesen tanúja volt, ahogy a húgát elrabolja egy intenzív „fehér fény”, s ő képtelen volt mozdulni. 1989-ben egy közeli munkatársa, Dr. Heitz Werber elvégzett rajta egy regresszív hipnózist, mely során visszament húga elrablásának éjszakájára. Mikor azonban a titkos kormányzati anyagokhoz nem tudott hozzáférni, ráeszmélt, hogy valaki informáciokat tart vissza tőle. Kutatásai következtében veszélybe került munkája, melyet csak a képviselőházi kapcsolatai (Richard Matheson szenátor, aki bizonyítékot akar a földönkívüliek létezésére) révén tudott megtartani. Ezt követően tűzte ki maga elé a célját, hogy leleplezze az amerikai kormány titkos tevékenységeit.

Forrás:
http://hu.wikipedia.org/wiki/X-akt%C3%A1k

Reklámok