Egy Sötét Láng kereső Naplója (részlet)

“Bevezető

Minden Sátánistának kell egy saját könyv, amely a személyes bensőjéből fakad, ami csak az övé.
Megtagadom, hogy minden – a sátánizmussal egyetértő – lélek egyetlen könyvből tanuljon és fejlessze magát, mert az nem lenne különb, mint a keresztények bibliaolvasó órái. Senki írását nem szólom le, akár sátánista az illető, akár nem, mert minden műből lehet fejlődni és felvenni ezt azt, amit éppen akarsz és a kis mozaikdarabkákat kedved szerint rakosgathatod össze, nem pedig egy csordával vonulva és zokszó nélkül elfogadva annak tanításait, bármilyen ostobaságok vagy ellentmondóak is legyenek azok. Ez a fajta szolgai viselkedésmód roppantmód elítélendő egy valódi Sátánista számára. Az a lényeg, hogy meglegyen a saját „mitológiád”, ezért NEM IS AKAROM, hogy szó szerint kövesd ezt az írást, már ha a kezedbe akad valaha is 😀
Megtagadom azt is, hogy a sátánizmus tanulható, éppúgy elsajátítható, mint mondjuk egy idegen nyelv. Ez természetesen hazugság. Sátánistának csak SZÜLETHETSZ (ez olyan akár egy nemzetiség, hiába költözöl el a föld túlsó felére, akkor is az vagy, aki voltál.), tehát életed első másodpercének kezdetén megkapod a lelkeddel és a személyiségeddel együtt.
A Sötét Láng (Dark or Black Flame – nem keverendő össze egy híres regényfolyam 4. részének címével!) – ahogy én hívom – ott van, hogy benned égjen még tested látszólagos pusztulása ellenére is. A Sötét Láng halhatatlan. Ott van a lelkedben, az elmédben, az agyadban, az egész szervezetedben, teljesen szétterjed benned, anélkül, hogy erőszakkal birtokolna vagy szándékoddal ellentétes célokra kényszerítene. Már itt és most elfelejtheted a kereszténység és a többi hasonszőrű vallás ördögi kísértésről szóló tanításait.
A hittérítés egy Sátánista számára lehetetlen és értelmetlen küldetés. Ha igaz Sátánista vagy, soha nem térítesz, soha nem próbálsz meg senkit se rávenni arra, hogy legyen ő is olyan, mint te. Egy Sátánista elítéli a keresztelés vagy bármilyen avatás bármilyen formáját és lenéző sajnálattal veszi tudomásul az olyan emberek tetteit, akik egy „külső erő által vezérelve” ki akarják vezetni az embereket a „sötétségből”. Ez a „sötétség” számukra szellemi sötétséget jelent, s nem más, mint a „Gonosz” műve. Olyan hihetetlenül ostoba, kétpólusú világ ez, ahol ezek az emberek csak a fehér és fekete színt ismerik, az árnyalatokat viszont nem. Talán nem jöttek rá, hogy léteznek ezek is :), valamint arra sem, hogy semmi se eredendően tökéletes jó vagy gonosz. Jó példa erre a Jin és Jang szimbóluma, amely azt szimbolizálja, hogy mindkét erőben megtalálható a másik erőnek egy darabkája, tehát eleve nem tiszta semmi.
Egy Sátánista nem ismer csak fehéret vagy csak feketét. Mindenki tudja, hogy mi a fehér és mi a fekete. Mindegyik színekből áll össze, csak annyi a különbség, hogy a fehér minden fényt visszaver, a fekete meg elnyel. A CÉL az igazán fontos.
Ebből következik, hogy egy igaz Sátánista nem hisz olyan levegőből kapott hazugságokban, mint a fehér mágia/fekete mágia. Megérti, hogy a MÁGIA maga egy SEMLEGES erő, amely ahhoz szükséges, hogy sokkal nagyobb és eredményesebb célt érjen el vele, amely célt normál esetben és eszközökkel képtelen lenne. Ez az EGO valódi kiteljesítése, a Sátánista LEGFŐBB célja.
A Sátánizmus nemtől, nemzetiségtől, bőrszíntől, rád erőltetett világnézettől függetlenül szólhat emberekhez, bárkihez, de mégsem szól(hat) mindenkihez. Nem kirekesztő abban a tekintetben, hogy nincsenek „kiválasztott” népek, akár a zsidó vallásban, nem számít a külsőd, az iskolai végzettséged, semmi. Ahogy sok vallást, a jobb kéz útját járóknak fel lehet venni, a Sátánizmust semmiképp. A Sátánizmus saját maga talál rá az emberre, mint valami erő, s ő maga is választja ki a számára alkalmas egyént. Akit meg elkerül, az nyilván nem lesz soha Sátánista”

Reklámok